In deze viersterren rubriek was er een te verdelen prijzenpot van $39,000. Simon McCarthy (IRL) schoot de hoofdvogel af en sprong met Gotcha (v. Stakkato) foutloos rond in 57,28 seconden. Met die tijd hielden ze hun landgenoot, David O'Brien (IRL) achter zich. De Ier finishte met El Balou Old (v. Eldorado van de Zeshoek) in 58,68 seconden en werd tweede. Het podium was volledig met Richard Vogel (GER) die op drie strandde in het zadel van Jonage LVP (v. Canturano I), zij stopten de klok op 59,83 seconden. 

Net buiten het podium zagen we Roberto Teran Tafur op vier met BP Wakita, Isabella Russekoff (USA) sloot de top vijf af op Balou's Fly High (v. Balou du Rouet). 

In de 1.45m Qualifier kwam na een spannende barrage de overwinning op naam van Eugenio Garza Perez. Op Chalourie PS finishte hij in 31,86 en hield een sterk Amerikaans deelnemersveld achter zich. Laura Chapot (USA) moest op Chandon Blue (v. Chacco-Blue) genoegen nemen met de tweede plaats gevolgd door Nikko Ritter (USA) die Aquiles del Caribe Z afzette op de derde plaats.


Alle resultaten vind je hier


Photo©: Sportfot