Top vijf voor Doron Kuipers en Liv Linssen in Oliva

Top vijf voor Doron Kuipers en Liv Linssen in Oliva

Zowel in de afgelopen Gold als Silver rubriek nestelde een Nederlandse combinaties zich in de top vijf. In de Gold over 1.40m was Doron Kuipers goed voor een vierde plaats, Liv Linssen evenaarde die uitslag in de Silver over 1.30m. 

Gold 1.40m 

Na enkel nog maar uitstekende rondes gereden te hebben is Doron Kuipers nog steeds in topvorm in Spanje. Aan het lijstje van topresultaten voegt hij nog maar eens een top vijf-notering toe door vierde te worden in de Gold 1.40m rubriek, waar hij eerder deze week al vijfde in werd. De Nederlander zat in het zadel van Doublem Chacco (v. Diablo Blanco). Diacco-Blue (v. Diarado) die de vorige keer voor de beste klassering zorgde werd vandaag een springfout aangerekend en eindigde onder Kuipers op 23. 

Op één vinden we de Portugese Adir Dias De Abreu met Cordessia Z (v. Cordess 2). Het duo had een comfortabele voorsprong van bijna drie seconden op James Smith en Calson (v. Casall). Cecilie Hatteland werd derde met Tourelle Z (v. Toulon). 

Uitslag Gold 1.40m

Silver 1.30m

Met de balken iets lager op de staanders kon Liv Linssen het resultaat van Doron Kuipers evenaren. De jonge amazone imponeerde in het zadel van Lyn (v. Contendro II). In deze rubriek ging de winst naar Italië met Andrea Pisani en Ausmose de Quelennec (v. Shouppydam des Horts). Adir Dias De Abreu werd tweede met Django Reimers (v. Diarado) voor andere Italiaanse amazone Daphne Giunti op Lizabella (v. Lordanos). 

Uitslag Silver 1.30m