Tim Rieskamp-Goedeking en Coldplay 33 vliegen naar de overwinning GP-kwalificatie van Frankfurt

Tim Rieskamp-Goedeking en Coldplay 33 vliegen naar de overwinning GP-kwalificatie van Frankfurt

De CSI4* 1.45m klasse van het Internationales Festhallen Reitturnier in Frankfurt gold als kwalificatie voor de Grand Prix. De overwinning van dit Championat von Frankfurt bleef op eigen bodem, toen Tim Rieskamp-Goedeking Coldplay 33 naar succes leidde.


Aan boord van de hengst van Chacco-Blue (fokker: Klaus Brinkmann) was Rieskamp een van de veertien combinaties die zich plaatsten voor de barrage. Het duo raakte geen enkele hindernis aan en finishte met 32,81 seconden op de klok, wat ongeveer anderhalve seconde sneller was dan de concurrentie. Omer Karaevli (TUR) bleef foutloos op Avant Toi (Flying Quite Easy, fokker: ES Equestrian Team) en werd tweede met een tijd van 34,30 seconden. Met een chrono van 35,22 seconden vulde de Fransman Edward Levy de derde plaats in met Catchar Mail (Diamant de Semilly, fokker: Bernard Pierre Le Courtois).

De Duitse ruiters vulden de top vijf aan, met Stephan Naber op de vierde plaats met Cyber Zirkeline NRW (Comme il Faut, fokker: Kristina Rochell). De vijfde plaats werd ingenomen door Emilia Löser met Noah de Kalvarie (Ustinov, fokker: Stal de Kalvarie).

Resultaten