Thijssen en Van Geel scoren stopklasseringen op Duitse bodem

Thijssen en Van Geel scoren stopklasseringen op Duitse bodem

In het Duitse Riesenbeck wordt er dit weekend op CSI2* niveau gesprongen. Deze middag slaagde Daan Van Geel erin om naar een Nederlandse topklassering te springen. In de Large Tour die over een hoogte van 1m45 gesprongen werd, kon hij een foutloze ronde achter zijn naam noteren. Zijn KWPN-er Kedgwick (v. Bamaka de Muze) finishte in 73,81 seconden, wat hem de zevende plaats opleverde.

De overwinning ging naar Hans-Thorben Rüder en Singu (v. Singulord Joter). Het duo slaagde erin om het hout onaangeroerd te laten en klokte af in 61,64 seconden. Katharina von Essen en C-Loona NRW (v. Cornet's Stern) namen de tweede plaats mee naar huis. Ook voor hen was er een mooie nulronde in 65,11 seconden. Kahtrin Müller en Come I Need You (v. Comme Il Faut) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 66,20 seconden. 

Sandra Auffarth (Quirci H) en Philipp Hartman (Comme le père 3) vervolledigden de top vijf.

In het 1m40 sprong Sanne Thijssen naar een top vijf klassering. Zij reed Jelte DD (v. Fernando H) foutloos rond in 68,97 seconden en sleepte daarmee de vijfde plaats in de wacht. De overwinning ging hier naar Sandra Auffarth, zij rekende op C'est à la Vie (v. Crunch) om in 63,58 seconden een foutloze ronde te springen. Shane Dwan en Cascalino 7 (v. Casallco) namen de tweede plaats voor hun rekening. Het duo kon de nul behouden en finishte in 64,05 seconden. Jens Baackmann en Nomanee (v. Nonstop) namen de derde podiumtrede voor hun rekening na nulronde in 64,55 seconden.

Klik hier voor alle resultaten