Steven Veldhuis zet goede vorm verder met winst in Grand Prix kwalificatie Riesenbeck

Steven Veldhuis zet goede vorm verder met winst in Grand Prix kwalificatie Riesenbeck

In het Duitse Riesenbeck werd de dag zonet afgesloten met de Grand Prix kwalificatie van de CSI2* competitie. 22 Ruiters traden aan in deze rubriek waarin er rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd. De familie Veldhuis is al het hele weekend in erg goede doen en dat was ook nu niet anders: Steven Veldhuis maakte brandhout van de concurrentie door in 59,32 seconden een foutloze ronde te springen. Dit was ruim voldoende voor hem en de 9-jarige Jisborn (v. Eldorado vd Zeshoek) om de overwinning in de wacht te slepen. 

Jeremy Sweetnam volgde op de tweede plaats. In het zadel van Bogano (v. Ogano Sitte) liet hij alle balken in de lepels en klokte hij af in 62,14 seconden. Philipp Hartmann maakte de top drie compleet. Hij rekende op Comme le père 3 (v. Comme Il Faut) om in 62,98 seconden een foutloze ronde te springen. 

Mia-Charlotte Becker nam op haar beurt de vierde plaats mee naar huis. Zij noteerde met Beryl des Pres (v. Popstar Lozonais) een foutloze ronde achter haar naam in 63,44 seconden. Voor Sophie Hinners en Hialita B (v. Emerald) was er een vijfde plek.

Klik hier voor de resultaten