Stella Heijligers en Go Go geven gas in Children Grote Prijs van Opglabbeek

Stella Heijligers en Go Go geven gas in Children Grote Prijs van Opglabbeek

Stella Heijligers besluit haar week in het Sentower Park met een tweede plaats in de Grote Prijs voor Children!

Robin Vermeir heeft bij het Sentower Park de Grote Prijs voor Children op naam weten te schrijven in het zadel van Copacabana of the Paddocks Z. Met de hengst van Coriano werkte Vermeir het 1.25m hoge parcours zonder fouten af in een tijd van 36,26s. De Nederlandse Stella Heijligers achtervolgde met de KWPN merrie Go Go (Carnute, fokker: Mirjam Bierings). Hun tijd van 37,45s leverde de tweede plaats op. De KWPN ruin Elia (Wizzerd W) leverde de Ier Charlie Flynn het brons op. 

Anne Willemssen greep met Estoril (Calvaro FC) van fokker J. Van Rij op een knappe elfde plaats. Op dertien zagen we Joep Schaap terug met Lfalke, een 8-jarige KPWN merrie van Harley VDL. 

Resultaten

Yannick Janssen van Grunsven liet het Wilhelmus weerklinken in de CSIU25 1.30m Small Tour en zegevierde op Darwin Ddl (Quantum, fokker: C.A. Dekkers). Fleur Holleman sprong in het zadel van de KWPN merrie Lancome (Humberto Ask) uit de fokkerij Van Den Broek naar vier. Op vijf volgde Meike Zwartjens met Rex Van 'T Eigenlo (Echo Van T Spieveld). Renee Hazeleger noteerde zich met Dorothea XXX Z (Dominator 2000 Z) naar zeven.