Skye Morssinkhof neemt sterke start bij de Peelbergen

Skye Morssinkhof neemt sterke start bij de Peelbergen

In het hippisch centrum de Peelbergen is vandaag het internationaal programma gestart. Ruim 100 combinaties namen de start in de 1.40m Medium Tour. Daarin reden Przemyslaw Konopacki met Expression'Quill (Un Dollar de Blondel) en Julien Anquetin met Cesus de Fougnard (Tlaloc M) naar de winst.

Konopacki en de 9-jarige dochter van Un Dollar de Blondel , Expression'Quill bleven nipt voor op Skye Morssinkhof met onder het zadel haar vertrouwde Baloubelle 5 (Baloubet du Rouet). Het volledig podium strandde op minder dan één seconde verschil van elkaar. België's, Virginie Thonon vervolledigde de top drie in het zadel van de KWPN-ruin, Just The Way (Zirocco Blue VDL).

Net buiten het podium volgde Eric Ten Cate met Prima Donna Van 't Roosakker (Comme Il Faut) voor Frederic Vernaet en de BWP-merrie, Okina van de Bien (Toulon).

In de tweede ranking van deze 1.40m kwalificatie hield Julien Anquetin, Felix Hassmann achter zich. De Duitser volgde op de tweede plaats met Quiwitino WZ (Quiwi Dream) en bezette plek drie met Elli 162 (Eldorado vd Zeshoek).

Net buiten het podium volgde Lars Kersten voor eigen publiek met Boebka vh Marienshof Z (Balou du Rouet) voor Niels Bulthuis en VDL Groep Jennifer (Verdi TN).

Alle uitslagen