Siebe Kramer wint ticket voor Jumping Amsterdam bij Indoor Beukers!

Siebe Kramer wint ticket voor Jumping Amsterdam bij Indoor Beukers!

Er waren heel wat tickets voor Jumping Amsterdam te winnen vorige week tijdens de jumping van Indoor Breukers. In de 1.40m Grote Prijs sprong uiteindelijk, Siebe Kramer met de 10-jarige Cor (Fokker: Van Eeten) naar de winst.

Kramer en de 10-jarige zoon van Caretino Gold bleven in de barrage ruim één seconde voor op Dennis Van den Brink met Joy Of Spring R (Andiamo, fokker: J. Ruuls). Op de derde plaats volgde Marco Sas en KWPN-ruin, Joule-S (Camirez FZ). 

Enkel deze top drie wist een foutloze barrage te rijden. Met één springfout volgde Maxime Thefenne en de 9-jarige Kalidah (Namelus R).

Eerder sprong Dennis Van den Brink met Luuketoulon Defony Bo (Etoulon) naar de winst in de 1.35m Small Grand Prix.  In deze 1.35m proef wisten twee duo's een dubbel foutloos parcours te presteren. Samen met Kizzie Van het Molenhof (Catoki) volgde Anne Van Vulpen voor Maxime Thefenne en Cash-Flow (Cash Maker vd Laarseheide Z).

Net buiten de top drie volgde Thefenne zichzelf op met Hurricane Z (Harley VDL). Enkele deze vier duo's kwamen aan de start van de herkansing. Robin Windstra en W&W Agostino Z (A Golden Boy Hero Z) vervolledigden de top vijf.

F. Indoor Beukers / Event 4 You Photography