Santiago Lambre tweede met KWPN-merrie Doloris in CSI5* Wellington

Santiago Lambre tweede met KWPN-merrie Doloris in CSI5* Wellington

Met de KWPN-merrie Doloris springt Santiago Lambre naar een sterke tweede plek in Wellington. Bertram Allen wint de proef. 


QUICK RESULT

1. Bertram Allen - Lafayette van Overis

2. Santiago Lambre - Doloris

3. Bertram Allen - Quiet Easy 4

4. Kristen Vanderveen - Sebastian

5. Richard Fellers - Steelbi

Door het slechte weer begonnen ze in Wellington later dan verwacht. De barrage werd daardoor niet gereden, en het resultaat van het basisparcours telde. Bertram Allen won voor Ierland de CSI5* over 1.45 in Wellington met de Kashmir van Schuttershof-zoon Lafayette van Overis. Ze waren de enige combinatie die het basisparcours aflegde in minder dan een minuut. 

Santiago Lambre sprong naar de tweede plek met Doloris (v. Harley VDL) in 60.71. Bertram Allen volgde bijna zichzelf op, was hij niet met Quiet Easy 4 (v. Quidam's Rubin)  0.07 seconde trager geweest dan Lambre. Hij klasseert zich dus als derde.

De Amerikaanse Kristen Vanderveen en Sebastian zetten een tijd van 60.8 op de klok, goed voor de vierde plaats. Richard Fellers vervolledigt met Steelbi (v. Empire) de top vijf. 

Todd Minikus volgt met Calvalou (v. Calvaro FC) op de zesde plaats, voor Shane Sweetnam en Zandora Z, een Zandor-Z dochter. Catheryne Tyree en Catungee (v. Contact Me) worden achtste, voor Cormac Hanley met Copain Z (v. Calvino Z).

Het is Ali Wolff die met Quirie 2 (v. Quadrigus M) de top tien afsluit 


Resultaten