Top vijf voor Alicia Bocken en Philippe Houtackers in Peelbergen

Top vijf voor Alicia Bocken en Philippe Houtackers in Peelbergen

In de CSI1* over 1.20 springt Alicia Bocken naar de tweede plek. Ze wordt in de ranking gevolgd door Philippe Houtackers. De overwinning is voor Volha Charnyshova. 

In de 1.20 m gaat de overwinning naar de Bulgaarse Volha Charnyshova met de Orlando-merrie Evelien van Wassenhove. De Nederlanders Alicia Bocken en Philippe Houtackers volgen op het podium. Bocken doet dat met Dagma (v. Tangelo van de Zuuthoeve), Houtackers met Wonder S (v. Contendro I). 

Julia Muth springt hier naar een vierde plek, ditmaal met El Bandiata B (v. El Bundy). Charnyshova opent niet alleen de top vijf, ze sluit hem ook af. Dat doet ze met Casall Lady Z (v. Casall).

Alicia Bocken wordt met Insomnia Z (v. Indoctro) ook knap achtste. 


Julia Muth springt met Colancer (v. Colmander) naar de overwinning in de reeks over 1.10. Jade Kinsabil volgt haar op de voet met Fantasy van de Windeweg (v. Numero Uno). Laura Schenker en Thunder Girl (v. Tunder van de Zuuthoeve) vervolledigen het podium in deze twee fasen-proef. 

Spaance Carlota Castellvi Lopez en Ea de Casavieja (v. Quality Time TN) landen net naast het podium. Naomi Muller sluit voor Nederland met Hurillo de top vijf af.


Astrid van Leeuwen en Cole Younger (v. Cayado) springen naar een achtste plek en eindigen zo een plaatsje hoger dan Thomas-Willem van Heel. Van Heel sprong met Elle-Fomia. 


Resultaten

1.10

1.20