Sanne Thijssen opnieuw top in Grote Prijs Hagen

Sanne Thijssen opnieuw top in Grote Prijs Hagen

De Grote Prijs van het Duitse Hagen leverde een top tien plaats op voor Sanne Thijssen en Con Quidam RB, die sterk als één van de twee combinaties geen enkele fout maakte in de eerste ronde! 

Deze driesterren rubriek over 1.55m had in de eerste omloop amper twee foutloze combinaties, Sanne Thijssen en Stefan Engbers. Maar nog niks lag vast want een tweede, allesbeslissende ronde volgde nog. Sanne Thijssen had haar grootste troef, Con Quidam RB (v. Quinar) gezadeld voor deze proef en startte veelbelovend. Met z'n dertienen reden ze de tweede omloop, voor Thijssen en Con Quidam RB volgde er een balk in het zand. Zo besloot het duo knap op een negende plaats. 

De andere foutloze combinatie, de Duitse Engbers, strandde met Baju NRW (v. Balou du Rouet) op vier nadat hij dubbel foutloos bleef. Het was Patrick Stühlmeyer die voor eigen publiek de winst binnenhaalde op Drako de Maugre (v. Kannan). Met ruim een halve seconde verschil liet hij Eoin Mcmahon (IER) met Chakra 9 (v. Casall) achter zich. De Japanse Eiken Sato stuurde Chadellano JRA (v. Chacco-Blue) naar het brons. 

Volledige uitslag