Ruben Romp met beste 7-jarige in Peelbergen

Ruben Romp met beste 7-jarige in Peelbergen

In Peelbergen stonden vandaag ook twee proeven voor jonge paarden op het programma. In de CSIYH1* voor 7-jarige paarden een voornamelijk Nederlands gekleurd podium. Ruben Romp reed op de rug van Kingsten (F One Usa) naar het goud, Manon Hees was met Karizona goed voor het brons. Hees scoorde ook al in de proef voor 5-jarigen. Met de Douglas merrie, La Nula K viel ze net buiten de top drie.

In de proef voor 7-jarigen was de winst voor Ruben Romp en Kingsten, gevolgd door Anna-Elisa Schäfer in het zadel van Kamperfoeliefee (Flying Dream). Manon Hees was samen met Karizona goed voor het brons.

Adir Dias De Abreu viel met Feline de B'Neville (Rialto Courcelle) net buiten de top drie, kort gevolgd door Wim Vinckx die Hadewyn Van 'T Ravennest hier naar een vijfde plaats stuurde.

Manon Hees scoort ook bij 5-jarigen

In de CSIYH1* voor 5-jarige paarden was Seppe Wouters met een eerste en tweede plaats the one to beat. Op de rug van de Emerald zoon, Kyoto Van Duyversputten behaalde hij goud, waarmee hij ruim een seconde sneller was dan met Devino Vd Weretherbach Z (de Flor 111 Z). Het podium van de 5-jarigen proef werd verder vervolledigd door Jaroslav Sima en Quintana Love van het Netehof (Bamako de Muze).

Ook hier wist Hees te scoren. Ze stuurde de merrie La Nula K (Douglas) net iets sneller door het parcours dan Wim Vinckx op Quirinus Van 't Ravennest (Toulon).


Resultaten CSI1* 5 yrs

Resultaten CSI1* 7 yrs