Kim Emmen 4x prijs in Knokke's jonge paarden proeven van de dag

Kim Emmen 4x prijs in Knokke's jonge paarden proeven van de dag

Dat Kim Emmen in vorm is hebben we de afgelopen dagen al eerder mogen merken. Vandaag mocht ze alweer enkele klasseringen toevoegen aan haar palmares in de proeven voor 6- en 7-jarige paarden van Knokke Hippique. Op de rug van Kaiser Dmh (Cardento) reed ze naar een knappe derde plaats in de CSIYH voor 7-jarigen. 

Door als enige combinatie de nul te houden in een tijd onder de 41 seconden, mochten Philippaerts en Cristal Claire het goud mee naar huis nemen in de proef voor 7-jarige paarden. De tweede plaats was voor Eduardo Pereira De Menezes met Kadans Van Perbeemd (Grand Slam), gevolgd door Kim Emmen die op de rug van Kaiser Dmh nog een prijs aan haar reeds uitgebreide palmares op Knokke mag toevoegen.

Michael Hughes eindigde met First du Murger (Kannan) op een vierde plek, voor Emiliano Liberati die met de Vigo d'Arsouilles dochter, Aruba Island de top vijf compleet maakte.

Emmen volgde achteraan de prijsuitreiking nog een tweede maal. Met Kandiama Dmh (Andiamo Z) was ze ook goed voor de dertiende plaats.

Kim Emmen nam ook enkele sterke 6-jarigen mee naar Knokke

In de CSIYH voor 6-jarige paarden sleepte Stephex rider Kendra Claricia Brinkop de overwinning in de wacht op de rug van Oak Grove's Heartthrob (Heartbreaker). Met een verschil van nog geen seconde reed Dominique Hendrickx met Qallas de Septon naar een tweede plaats. Op drie volgde Shoorendran Nageswaran met Lysha.

Vlak naast het podium meer Belgisch feest. Kris Christiaens plaatste zich op een vierde plaats met Quitero Z (Quickly de Kreisker), voor Toon Maes die met London's Blue Girl PS (Carembar de Muze) naar een vijfde plaats sprong.

Met Le Deux Dmh (Balpar de Trebox Z) sprong Emmen naar een negende plaats in deze proef, waarna ze met Quo Vadis (Chacco Blue) ook nog een twaalfde plaats in de wacht sleepte.

Uitslag CSIYH 6Y

Uitslag CSIYH 7Y