Roosje Brouwer en Sanne Thijssen schitteren in Vejer

Roosje Brouwer en Sanne Thijssen schitteren in Vejer

Onder de Spaanse zon in Vejer de la Fronteira heeft Kendra Claricia Brinkop de 1.45m  CSI4* rubriek op naam geschreven. Samen met de 11-jarige BWP-merrie, Ma Belle hield de Duitse amazone de concurrentie achter zich.

Brinkop en de dochter van Ugano Sitte bleven ruim één seconde voor op de Amerikaan Adam Prudent met de 11-jarige Labalou (Luchador). Julie Welles en de 10-jarige Dyneine de Lilau volgden op de derde plaats in deze internationale rubriek. 

Net buiten het podium sprong Roosje Brouwer met de 13-jarige BWP'er, Kerswin van 't Roosakker (Echo Van 't Spieveld) foutloos naar de zesde plaats. Landgenoot, Willem Greve volgt met Lagans Obos Quality (O.B.O.S Quality) foutloos op plek tien.

Sanne Thijssen laat zich opnieuw opvallen

In de aansluitende 1.30m rubriek noteerde Sanne Thijssen een vierde plaats met haar vertrouwde 17-jarige Con Quidam RB (Quinar Z). Thijssen werd opgevolgd door landgenoot Henk van de Pol met onder het zadel Hermantico (Comme Il Faut). Proefwinst van deze Big Tour rubriek kwam op naam van Will Edwards en de 11-jarige BWP'er, Magic Chanti.