Niels Brussen zorgt voor thuiswinst in Kronenberg

Niels Brussen zorgt voor thuiswinst in Kronenberg

Bij de Peelbergen Equestrian Center kwamen de jonge springpaarden vandaag als eerste aan de start. Samen met Daresta Z won Niels Brussen de rubriek voor vijf-en zesjarigen. Chic Olympique de Kreisker Z Imperio Egipicio won bij de zevenjarigen met Matheus Ferreira Gomes Correa.

Matheus Ferreira Gomes Correa snelde bij de zevenjarigen naar de winst met de Zangersheide-merrie, Chic Olympique de Kreisker Z Imperio Egipicio (Cornet Obolensky). Het duo bleef ongeveer een halve seconde voor op Kristian Houwen die met de KWPN-merrie, Lynncara Smh (Cornet Obolensky) de tweede plaats bezette. Johan Bergs bezette de derde en vierde plek.


Bergs vervolledigde de top drie met Lolita O.A. (Douglas) en strandde op vier in het zadel van Stal Brouwershof's La Luna Especiale (Cape Coral Rbf Z).


Niels Brussen gaat Nederlands podium vooraf


Bij de vijf-en zesjarigen snelde Niels Brussen naar de winst in het zadel van de Diamond Z-merrie, Daresta Z. Samen met zijn eigen merrie verwees de Nederlander Stijn Testers met Mirvana (Etoulon) naar de tweede plaats. De top drie werd afgewerkt door Johan Bergs en Mighty Ferry A (Zerlin M).