Robert Puck oppermachtig in de Peelbergen

Robert Puck oppermachtig in de Peelbergen

Het was voor de Nederlandse ruiters even wachten maar vandaag stond er eindelijk een wedstrijd in De Peelbergen op het programma. De Nederlander Robert Puck domineerde de twee hoofdrubrieken.

1m35

In het 1m35 reed hij de 7-jarige Impact naar de overwinning. Het duo hield de nul op de teller en finishte in 34,75 seconden. Hiermee waren ze ruim sneller dan Messina Tillmann die met Lupitrella (v. Lupicor II) op de tweede plaats eindigde. Zij sprongen een foutloze tweede fase en finishten in 37,78 seconden. Thiago Ribas da Costa en Kassandra van't Heike (v. Epleaser van't Heike) namen de derde plaats voor hun rekening. 

Ciaran Dreeling (Hercules) en Thiago Ribas da Costa (Frimette) volgden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

1m30

In het 1m30 ging Robert Puck opnieuw met de overwinning aan de haal. Hij rekende opnieuw op Impact om in 33,09 seconden naar de finish te rijden. Stefanie Breitenstein en Ultimate B (v. Radolin) eindigden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 34,70 seconden. Lisa Candin en Golden Girl 163 (v. Baloubet du Rouet) eindigden op de derde plaats.

Manon Hees (Infiity) en Lianne Kuijpers (Vernie du Coeur des Collines Z) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening.

Klik hier voor de resultaten