Mathijs Van Asten op één in De Peelbergen

Mathijs Van Asten op één in De Peelbergen

In De Peelbergen werd er op woensdag na lange tijd weer competitie gesprongen en Mathijs Van Asten slaagde er alvast in om een eerste overwinning in de wacht te slepen. 

Van Asten reed een pijlsnelle ronde in het zadel van Moka (v. Stakkato) en finishte in 36,00 seconden. Hier liet hierbij alle balken in de lepels. Voor Dimitri Taeymans was er een tweede plek met de 7-jarige BWP merrie Nirvana (v. Quickfeuer). Zij lieten het hout onaangeroerd en finishten in 39,89 seconden. Victor Luminatti nam met Air Jumper B Z (v. Air Jordan Alpha Z) de derde plaats voor zijn rekening.

Lucie Kieffer (Fränkie's Boy K) en Thiago Ribas da Costa (Obama) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten

1m10

Lizzy De Gooijer reed zich stevig in de kijker in de 1m10 rubriek. De winst moest ze aan Valentin Velea laten, maar ze nam wel de tweede, derde en vierde plaats voor haar rekening. De winst ging dus naar Velea. Hij reed Chanel vd Withoeve Z (v. Chellano Alpha Z) foutloos rond in 36,20 seconden. Voor De Gooijer was er een tweede plaats met Joy-Wanda (v. Namelus R), voor de derde plek haalde ze Kimberly (v. Gaillard de la Pomme) van stal. 

Lisa Candin (Khaleesi) en Lizzy De Gooijer (Herlin) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten