Ralph Slaats scoort brons met d'Artagnan in Oliva

Ralph Slaats scoort brons met d'Artagnan in Oliva

In Oliva konden de Nederlandse combinaties verder hun stempel drukken in verschillende rubrieken. Zo eiste Ralph Slaats een podiumplaats op met de 5-jarige d'Artagnan en kon ook opnieuw Dennis van den Brink zich laten opvallen. 

De door A. v.d. Laar gefokte d'Artagnan, een Z-hengst van Dominator Z, kwam op drie met Slaats in de rubriek voor vijfjarige paarden. Op negen kwam de KWPN merrie Orlina Bryolita S, een dochter van Otangelo uit de stallen van F. Van Santvoort.

In de Gold 1.40m rubriek kwamen net geen 100 deelnemers aan de start. In het zadel van de 10-jarige BWP merrie van Kannan mocht Frédéric Vernaet zich derde beste noemen en bracht het fokproduct van De Moerhoeve en Jan Wuytack naar het brons. Voor hen kwam Vincent Zacharias Bourguignon. Op de hengst Cascabel (San Patrignano Cassini) was hij ruim een seconde sneller. De snelste ronde kwam van de Deense Karoline Sloth Kjær en Billy Bud (Cevin Z). 

Voor Dennis van den Brink was er hier met de KWPN hengst Kallas, een 9-jarige nakomeling van Dallas gefokt door A.F.W Holkenborg, de vijfde plaats. Op negen zagen we de KWPN merrie Hucalinde D.V. (Cantos). 

Resultaten