Podium voor Vincent Geerink en Rowen van de Mheen in Polen

Ook in Polen vertegenwoordigen de Nederlanders ons land met succes. Vincent Geerink en Rowen van de Mheen pakten al mooie podiumplaatsen vandaag.

QUICK RESULT

1. Jaroslaw Skrzycznyski - Joyride
2. Vincent Geerink - Jacky Boy
3. Rowen van de Mheen - Luigi UB

In deze proef voor vijfjarige paarden veroverde Vincent Geerink met Jacky Boy de tweede plaats in 59,1 seconden. Enkel de Pool Skrzycznyski was met Joyride nog wat sneller en won in 58,19 seconden. Rowen van de Mheen en Luigi UB werden derde in 64,02 seconden. Maureen Bonder stuurde Jersey Boy naar de negende plaats.

CSI2* 1,40m

Hier kon Vincent Geerink met Elame de derde plaats grijpen, zij kruisten de finishlijn in 27,74 seconden. Adam Grzegorzewski won voor Polen met Azur, Oostenrijker Christoph Obernauer en Kleons Absinth werden tweede in 28,38 seconden. Alexander Müller en Msciwoj Kiecon maakten de top vijf af.

CSI2* 1,45m

Geen Vincent Geerink in de top drie deze keer, maar Rowen Van de Mheen in de top tien. Met Formatera had hij de tiende snelste tijd. De overwinning ging naar de Poolse Kamil Grzelczyk met Wibaro. Oostenrijker Christoph Obernauer werd tweede met Clooney 57, Gerfried Puck werd ook voor Oostenrijk derde met Bingo du Parc.