Leopold van Asten zorgt voor knaller van overwinning in De Peelbergen

Leopold van Asten zorgt voor knaller van overwinning in De Peelbergen

Leopold van Asten heeft vandaag voor de eerste Nederlandse overwinning gezorgd in de Peelbergen. Met het jonge talent VDL Groep Hutch (Numero Uno) won hij de CSIYH voor zevenjarige paarden. Ook Ruben Romp, Jarno van Erp en Tom Schellekens sleepten een podiumplaats in de wacht. 

QUICK RESULT 7 yo

1. Leopold van Asten - VDL Groep Hutch
2. Marcel Wegfahrt - Don Argentinus FB3
3. Ruben Romp - Hiek'N


Van Asten zegevierde in 26,04 seconden met Hutch, een kleine 0,1 seconde sneller dan Wegfahrt met Don Argentinus FB (Diamond Hit). Ruben Romp stuurde Hiek'N (Falaise de Muze) naar het brons in 26,42 seconden. Katrin Eckermann werd vierde met Christian's Chacco (Chacco-Blue), Bernd Herbert werd vijfde. 

CSI* 1,30m

Hier sprong Jarno van Erp met Flying Boy (Al Capone) naar de tweede plaats voor ons land. Enkel de Noorse Oda Charlotte Lyngvaer was met Goanita (Zandor) een kleine halve seconde sneller. Thiago Ribas Da Costa werd derde. Tom Schellekens en John Steeghs grepen de zesde en zevende plaats. 

CSIYH 5 yo & 6 yo

Met Isabel (Captain Cooper) sprong Schellekens in deze rubriek naar het zilver. Oostenrijker Robert Puck won met Impact (El Salvador), Katrin Eckermann werd derde met Cala Mandia (Capistrano). Ruben Romp finishte als vierde met Vivant (Vivant vd Heffinck). 

CSI* 1,10m

Hier werd Ralph Slaats beste Nederlander op de zevende plaats met Mr Jingles. De Zwitser August Fuchs won met Elegance III (Whitesnake). 

Klik hier voor alle resultaten.