Piet Raijmakers Jr geeft visitekaartje af in Neustadt

Piet Raijmakers Jr geeft visitekaartje af in Neustadt

Ook in het Duitse Neustadt wordt er gesprongen vanmiddag. In de proef over 1.45 werd Piet Raijmakers Jr net knap derde. Benjamin Wulschner hield de overwinning in eigen land. 


QUICK RESULT

1. Benjamin Wulschner (DUI) - Bangkok Girl PP

2. Michael Kölz (DUI) - Dubai BLH

3. Piet Raijmakers JR - Van Schijndel's Amberlina

Benjamin Wulschner zette een strakke tijd van 55.92 neer met Bangkok Girl PP (v. Balou du Rouet) en hield zo de gouden medaille in eigen land. Michael Kölz maakte daar met Dubai BLH (v. Vaillant) een Duits vervolg aan, hun tijd van 56.11 was goed voor de tweede plek. 

Piet Raijmakers Jr. stuurde Van Schijndel's Amberlina (v. Tangelo van de Zuuthoeve) rond in 56.94 en dat bezorgde hun de derde plaats. 

De top vijf is verder volledig voor het thuisland. Andreas Ripke en Coranos (v. Coronas II) worden vierde in 57.74, Rene Dittmer en Burlington Riverland (by Mylord Carthago) volgen in 58.27.

Thomas Brandt met Laviata (by Lord Pezi) en Mylene Diederichsmeier met Cassis 65 (v. Cellestial) komen op plaats zes en zeven en blijven zo voor de Poolse Maksymilian Wechta met de Bajou du Rouet-nazaat Celtia II. 

Met Thomas Kleis met Silberpfeil M (v. Stalypso) op negen en Justine Tebbel met Light Star 4 (v. Light on Hold) op tien zorgen deze ruiters voor 8 Duitse noteringen in de top tien. 


Resultaten