Clarissa Crotta verstoort Oranje overmacht in Zuidbroek

Clarissa Crotta verstoort Oranje overmacht in Zuidbroek

De CSI1* over 1.20 en 1.25 werd gecombineerd in Zuidbroek. Het was uiterst spannend, maar het podium gaat net niet volledig naar Nederland. Het goud blijft in ieder geval wel thuis, want Margot Norder wint de proef.


QUICK RESULT

1. Margot Norder - Desteny

2. Clarissa Crotta - De Luett 2

3. Albert Zoer - Ike

Margot Norder en Desteny (v. Karandasj)  zetten de snelste foutloze tijd op de klok. Ze komen in 62.37 over de finish en dat is goed voor de eerste plaats. De Zwitserse Clarissa Crotta verstoort het Nederlandse feestje. Met De Luett 2 (v. Casall) zet ze een tijd van 62.53 op de klok en word ze zo nipt tweede.  Albert Zoer en Ike (Cream on Top) hielden het tot op het einde spannend. Ze raceten rond in 63.63 en snoepten zo de derde plaats af van Hylke de Jong met Joel. Zij finishten in 64.09. 


Jose Woldring sluit met Isar (v. VDL Zirocco Blue) de top vijf af. Met hun tijd van 65.29 bleven ze voor Annelinde Hoving, die met Coberlina Z (v. Casimo) in 65.97 rond reed. Lysanne Kruizinga volgt met Zenyatta (v. Quality Time TN) in 66.15.

Yfke Priem eindigt met Esprit de Pomme (v. Berlin) op de achtste plaats, voor Larissa Molenkamp met Ireland (v. Corland). De Duitser Karl-Heinz Markus sluit met Chuck 50 de top tien af. 


Resultaten