Patrick Lemmen wint bij de 7-jarigen in Valencia

Patrick Lemmen wint bij de 7-jarigen in Valencia

In Valencia werd deze ochtend de rubriek voor 7-jarige paarden verreden over een hoogte van 1.35m. Ook het CSI2* 1.30m stond op het programma. 

Patrick Lemmen ging voor Nederland aan de haal met de overwinning. Dit deed hij met zijn Luigi U.B. in 28,65 seconden. De Roemeen Andrea Herck en Epsilon de Roulard werden met 28,89 seconden nipt tweede. Het brons was voor Mikolaj Baranski uit Polen. Zijn ruin Juggle Baraka bleef foutloos in 29,50 seconden. Op vier staat Rodrigo Bass voor Brazilië met In And Out DB (v. Elvis Ter Putte), en op vijf staat de Roemeen Herck terug met Oslo de Roulard.

Wilson Fernandes won het 1.30m met Tidelio des Nauves in 57,89 seconden. Hammarström was twee seconden trager met Gertje vh Scheefkasteel (v. Moujik de Sohan) en werd tweede. Nadège Janssen wint het brons met Rolls D Elbe (v. Luccianno) en 60,48 seconden. De Italiaan Giampiero Garofalo viel met VDL Groep Gravin (v. Calido I) net buiten het podium en wordt vierde. Mathilde Pinault vervolledigt met Tabasco des Cabanes Tendercapital (v. Mr. Blue) de top vijf.


Klik hier voor de resultaten.