Nederlandse paarden domineren het Grand Prix podium in Oliva

Nederlandse paarden domineren het Grand Prix podium in Oliva

Niet minder dan achttien combinaties kwalificeerden zich voor de barrage in de 1.45m Grote Prijs van Oliva Nova. De Franse springruiter, Harold Boisset greep de eindwinst.


QUICK RESULTS
1. Harold Boisset - T'Obetty du Domaine
2. Katharina Offel - Elien
3. Matthew Sampson - Geneve R


Niet minder dan achttien combinaties kwalificeerden zich voor de herkansing in het Spaanse Oliva. Als enige snelde de Franse springruiter, Harold Boisset door de finish in minder dan 38 seconden. Boisset won eerder deze week al met zijn SF-merrie de Grand Prix kwalificatie.

Samen met de SF-merrie, T'Obetty du Domaine (Kashmir van Schuttershof), bleef de Fransman zo een seconde voor op Katharina Offel met de 10-jarige KWPN-merrie, Elien.

Samen met de dochter van Carambole bleef Offel Matthew Sampson voor. De 10-jarige Elien komt uit de fokkerij van J.W. Greve en werd tot 2017 nog uitgebracht door Willem Greve en Hessel Hoekstra. Matthew Sampson volgde op de derde plek met de 8-jarige Geneve R (Eldorado vd Zeshoek).

Het paar werd opgevolgd door Anthony Condon met Sfs Vincomte (Veni vidi Vvici) en België's Maxime Harmegnies met Easy Boy (Tangelo vd Zuuthoeve).


Uitslag

F. Click Foto