Jur Vrieling scoort top vijf plaats in Grote Prijs Oldenburg

Jur Vrieling scoort top vijf plaats in Grote Prijs Oldenburg

Negen combinatie kwalificeerde zich voor de herkansing in de 1.50m Grote Prijs van Oldenburg. De eerste drie duo's mochten de piste met een nieuwe Mitsubishi wagen verlaten. Samen met Gravity of Greenhill sprong Julien Anquetin naar de eindwinst.


QUICK RESULTS
1. Julien Anquetin - Gravity of Greenhill
2. Patrick Stühlmeyer - Chacgrano
3. Jan Wernke - Nashville HR


Vijf combinaties wisten het verkort parcours feilloos af te werken. De snelste chrono kwam op naam van Frankrijk's Julien Anquetin met de 13-jarige BWP'er, Gravity of Greenhill (Nabab de Reve). De BWP-ruin werd internationaal opgeleid door fokker, Philip Gysbrecht. 

Na een foutloze barrage in 35,96 seconden bleef het duo nipt voor op Patrick Stühlmeyer met de 12-jarige Chacgrano (Chacco-Blue). Jan Wernke vervolledigde het podium met de Nintender-nazaat, Nashville HR.

Net buiten het podium sprong Jur Vrieling foutloos naar de vijfde plaats met VDL Stud's Dallas VDL (Douglas). Vrieling kwam relatief vroeg aan de start in de barrage en speelde op veilig. Het hout in de lepels houden was voldoende voor de uiteindelijke vijfde plaats.

Ook Gerco Schröder volgde in de prijzen. In het zadel van Glock's Zaranza (Karandasj) sprong Schröder naar de negende plek. Schröder kwam als allerlaatste aan de start. Helaas weigerde Zaranza vroeg in het parcours en kwam het resultaat door de finish met 12 punten in totaal.

Uitslag