Nederlanders blijven scoren op eigen grond in Exloo

Nederlanders blijven scoren op eigen grond in Exloo

In Exloo blijven de Nederlanders goed scoren. Dennis van den Brink ging vandaag met de eerste overwinning van de dag lopen tijdens het CSI2* 1m30/1m35 met I Am (v. Etoulon) met een score van 30.76 seconden. 

De tweede prijs ging naar Megan Laseur met Ivysinaa (v. Labor's VDL Indorado) met 31.91 seconden. Bas van der Aa werd derde met Isla Ibiza (v. Douglas) met 33.06 seconden. De vierde plaats ging naar Elize van de Mheen met Hello B (v. Berlin) en Tani Joosten werd vijfde met Despina 70 (v. Diarado). 

Resultaten

Tijdens het CSI1* 1m20 is het Miranda Spronk-Rienties die de overwinning op haar naam kon schrijven met Falonie Rwl (v. Comme Il Faut) met 54.41 seconden. Doron Kuipers werd tweede met Helvitia Moeders W (v. Otangelo) met 54.77 seconden. Jennifer Munsterhuis kon de derde plaats op haar naam schrijven met Hurricane M (v. Verdi TN) met 54.94 seconden. Job Oldenziel en It's Me (v. Carambole) springen naar de vierde plaats en Rosanne Maathuis werd met High Score (v. Namelus R) vijfde. 

Resultaten

Het is John Steeghs die naar de overwinning sprong met Monty Vd Withoeve (v. Enrico Vd Withoeve) met 67.19 seconden tijdens het CSI2* 1m40. Madee Schuttenbeld zorgt met Nikias Vd Bisschop (v. Echo van T Spieveld) voor Nederlands zilver met 67.50 seconden. Brons is weggelegd voor Noorwegen met Oda Charlotte Lyngvaer en Hello HX (v. Afellay) met 67.93 seconden. Julius Ehinger houdt de Duitse eer hoog met Mithney Z (v. Marome) en plaatst zich vierde. De vijfde plaats ging naar Groot-Britannië met Alex David Gill en La Fille Rouge (v. Couleur Rubin).

Resultaten