Nederlanders vierde in Nations Cup Drammen

Nederlanders vierde in Nations Cup Drammen
Ook op het niveau van 1.50m / 1.60m wordt er in het Noorse Drammen een Nations Cup afgewerkt. Hier zijn het echter de Ieren die met de winst aan de haal gaan en een Iers feestje zullen gaan bouwen vanavond. Desondanks was het een avond waarin er vooral brandhout werd gemaakt van de hindernissen want er werden veel springfouten gemaakt. Zo wist dan ook geen enkel team zonder kleerscheuren de eindstreep te halen.

Het team bestaande uit Mark Mcauley met Utchan de Belheme (1) , Cameron Hanley en Quirex (5) en Captain Geoff Curran en zijn Ringwood Glen (4) wisten met een totaal van 20 punten naar de eerste plaats te rijden.

Het was het Belgische team wat naar een tweede plaats wist te rijden. Voor België streden Olivier Philippaerts met zijn H&M Legend of Love (v. Landzauber) en Pieter Devos met zijn Dream Of India Greenfield (v. Gem of India) als enige een foutloze ronde. Voor Niels Bruynseels was er met Ganzia de Muze 4 strafpunten terwijl er voor Gregory Wathelet met zijn Coree eveneens 4 strafpunten waren. Hun totaal kwam uit op 21 punten. In de tussentijdse Ranking van de 2e divisie staat België daarmee nu echter op een eerste plaats doordat zij tweemaal 90 punten hebben verdiend.

Op de derde plaats vinden we het team van Frankrijk met een totaal van 24 punten.

We vinden het Nederlandse team op de vierde plaats, hier waren het Kevin Beerse met Camelot (v. Harley VDL), Wesley Mulder met Twister de la Pomme (v. Darco) en Jur Vrieling met de Nabab de Reve nakomeling VDL Glasgow vh Merelsnest. Zij sloten hun totaal af met 29 punten. Als hekkensluiter in de top vijf vinden we dan het team van Groot Brittannië op de vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten