Raf Kooremans pakt provinciaal kampioenschap Antwerpen

Raf Kooremans pakt provinciaal kampioenschap Antwerpen
Rijbaan Kraaienhorst te Brecht was vorig weekend het decor van de eerste Antwerpse Z-indoor van het lopende LRV-indoorseizoen. In de klasse Zwaar, waarvoor zich meer dan 100 deelnemers aanmelden, was Provinciaal Kampioen Raf Kooremans (foto met Cavalor Chai Chai) van LRV Merksplas met MCB Vulcano (v. Freestyle) te sterk voor zijn collega’s in de barrage.

Raf lukte in twee foutloze omlopen en bleef in de barrage eveneens foutloos.Hij was daarin bijna twee seconden sneller van Niels Fockaert van LRV Hoogstraten met Gailileo van den Aard (v. Bon Ami). Hanne Stes van LRV Loenhout reed naar de derde plaats met Creatuur V (v. Thunder van de Zuuthoeve). Charlotte Matthysen (Brave Girl van het Aertshof) van LRV Wuustwezel en Thomas Mertens (Holimpia van het Eelshof) maakten de top vijf compleet.

Joeri Van Looveren (Flavio) van LRV Brecht, Frank De Boeck (Beaufort) van LRV Hingene, Tom Stoffelen (Hinde) van LRV Minderhout, Pieter Vanhoof (Hera d’ Hessy) van LRV Meerhout  en Tinne Vermeiren (Geraldine van de Heide) van LRV Wuustwezel mogen met hun top-tien-plaats met vertrouwen uitkijken naar de tweede Z-indoor die in het weekend van 6 en 7 februari 2016 zal plaatsvinden in Hippisch Centrum Moervelden te Broechem. De beste combinaties na de twee Z-indoors plaatsen zich voor het Provinciaal Kampioenschap van de klasse Zwaar.