Michael Greeve en Watermill Art SFN scoren op Youngster Final Sentower Park

Michael Greeve en Watermill Art SFN scoren op Youngster Final Sentower Park

Een razend spannende finale voor zeven- en achtjarige paarden leverde een vierde plaats op voor Michael Greeve en de achtjarige Watermill Art SFN (v. Connect). Ook Leopold van Asten wist zich te plaatsen met de zevenjarige VDL Groep Lincoln (v. Baloubet du Rouet). 

Twee Nederlandse combinaties konden hun KWPN gefokt paard naar een klassering rijden in deze jonge paarden-finale van het Sentower Park. Michael Greeve bracht het er het beste vanaf en stuurde de achtjarige Watermill Art SFN (v. Connect) naar een knappe vierde plaats. Slechts 27 honderdsten hield hen van het podium. Wat verder kon ook Leopold van Asten nog een zakcentje meepikken op de zevenjarige VDL Groep Lincoln (v. Baloubet du Rouet). Zij werden twaalfde.

Uiteindelijk weerklonk de Brabançonne door de boxen en mocht Dries Dekkers de plek vooraan innemen. Met de achtjarige Pommery van het Ijzeren Lindehof (v. Kasanova de La Pomme) reed hij een foutloze barrage in een tijd van 36,50. Ook de Belgische Elisa Strubbe bemachtigde een plek in de top drie en greep brons in het zadel van de zevenjarige Kalliope (v. Emerald van 't Ruytershof) met 37,44 op de klok. Tussen hen in scoorde Charlotte Bettendorf met de achtjarige Kesha From Second Life Z (v. Kannan) het zilver in 36,92 seconden.