Mel Thijssen geeft concurrentie lik op stuk in Gorla Minore

Mel Thijssen geeft concurrentie lik op stuk in Gorla Minore

Mel Thijssen floreert op Italiaanse bodem. De Nederlandse amazone heeft al een drukke ochtend achter de boeg met meerdere topresultaten op haar naam. Zo nam Thijssen onder andere de winst van de CSI3* 1.45m rubriek voor haar rekening. 

Slechts tien van de ruim vijftig startende combinaties in deze proef konden de basisomloop zonder fouten afwerken. Onder hen behoorde ook Mel Thijssen met Florida Balia NL. De dochter van Bustique liet ook in de barrage geen enkele steek vallen en kwam met Thijssen in 37,68s over de eindstreep, wat hen de winst opleverde. Met een seconde verschil volgde Simon Widmann op twee met Qlawella Denfer en ook zij bleven een seconde voor op Pierre Alain Mortier en Lake Tahou. 

De KWPN ruin Jandino (Dexter R) van de familie De Kruijf in Zuidwolde zagen we op negen gevolgd door de KWPN merrie Katja Loma W (Cardento). 

Bij de zevenjarige paarden greep Thijssen met één honderdste(!) verschil naast de overwinning met Cobalt de Quelennec Z (Cornet Obolensky). De Duitser Marcel Marschall was hen met Kanhan L te snel af. Leon en Mans Thijssen konden mee de eer hooghouden en kwamen respectievelijk op negen en tien te staan. Leon kwam aan de start op Looking For You terwijl we Mans in actie zagen met Like Me.

Mel Thijssen zette zich bij de zesjarige paarden nog eens in de top tien met Rintintin d'Esprit na een barrage met tien. 

Resultaten