Marwin van den Nieuwenhuijzen gooit hoge ogen in CSIYH Kronenberg

Marwin van den Nieuwenhuijzen gooit hoge ogen in CSIYH Kronenberg
De Nederlandse ruiters blijven erg sterk presteren in het Equestrian Centre De Peelbergen, zo ook in de rubriek voor 5- en 6-jarigen paarden. Onze landgenote behaalde zonet een knappe vijfde plaats met haar 6-jarige Dublin Van Overis nakomeling New Star.

Van den Nieuwenhuijzen en de ruin legde een foutloze barrage af in een tijd van 39,61 seconden. De winst ging naar Groot-Brittanië. Deborah Jackson hield met Iniesta V (v. Zambesi TN) de nul de de teller en zette een chronotijd van 37,15 seconden neer. Hiermee was ze net geen halve seconde sneller dan de Zweedse Annika Axelsson die met Bellona Olympic Z (v. Bonaparte Z) op de tweede plaats eindigde. Thiago Ribas Da Costa nam met Never Before d'Arsouilles de derde plaats voor zijn rekening. Deze Braziliaanse combinatie kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 37,45 seconden. 

Manfredi Macchiarella vervolledigde de top vijf op de vierde plaats. Met Impossible Z (v. Inshallah de Muze) onder het zadel, sprong hij een foutloze barrage in een tijd van 39,13 seconden. 

Klik hier voor de resultaten