Logan Fiechter schittert voor eigen publiek in Exloo

Logan Fiechter schittert voor eigen publiek in Exloo

In Exloo werd de ochtend meteen sterk afgetrapt met een CSI2* 1.40m rubriek. Deze Medium Tour werd gewonnen door Logan Fiechter. 

Het 1.40m hoge parcours werd over twee fasen verreden. Van de 60 combinaties aan de start zorgde Fiechter voor de snelste foutloze ronde in het zadel van E Hoodstock Z (v. Emerald). De elfjarige ruin kwam onder zijn Nederlandse ruiter in 28,48s over de finish. Op het podium schitterde Robert Vos met Cadillac Z (v. Carrera VDL). Met de achtjarige ruin kreeg hij het brons. Slechts vier honderdsten sneller was de Duitser Jesse Luther en Check Me (v. Casall). 

Lars Kuster vond op Heaven of Romance, een elfjarige KWPN merrie van Andiamo Z zijn weg naar de vierde plaats. Vijf was voor Pieter Jan De Visser met Bamaday Z (v. Bamako de Muze).

Resultaten

Een rubriek later was het de beurt aan de ruiters van de 1* competitie. In de Big Tour stonden de hindernissen op 1.30m hoogte en zegevierde Bas Moerings. Hij loodste de zevenjarige Lavesther (v. Elvis ter Putte) naar één met twee seconden voorsprong. Jan Schuttert vulde de tweede plaats in op de KWPN ruin Good Farming Hs (v. Carrera VDL). Lars Kuster nam z'n plek in op drie met Quiwi Capitola (v. Quiwi Dream).