Loewie Joppen start met overwinning in De Peelbergen

Loewie Joppen start met overwinning in De Peelbergen

In de Peelbergen staat dit weekend een internationaal concours op het programma. De overwinning bij de 5- en 6-jarige paarden ging naar Loewie Joppen. Hij reed Pallieter vd Ranch foutloos door het twee-fasen-parcours en finishte in 24,86 seconden.

Charlotte Jacobs volgde met Boleybawn Bella (v. Capri van Overis Z) op de tweede plaats; Zij konden eveneens een foutloze ronde springen in 25,81 seconden. Mart-Sander Aarma en Adante (v. Adagio Detalm) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 25,93 seconden. 

Thiago Ribas Da Costa (Quintessential) en Karl Brocks (Spirit 382) vervolledigden de top vijf.

Loewie Joppen eindigde ook nog op de zesde plaats. Dit keer rekende hij op Piper vd Heffinck (v. Quick Star) om in 26,65 seconden foutloos rond te springen. Hessel Hoekstra (Kathleen WV) kon zich op de veertiende plaats klasseren.

CSI2* 1m35

In het 1m35 waren de Nederlanders ook erg goed vertegenwoordigd. De overwinning moesten ze aan Mauricio Ruiz laten. Hij reed Bridge Town (v. Calvaro Z) foutloos rond in 25,22 seconden. Mariano Martinez Bastida en Gitte (v. Tornesch 1042) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden een foutloze ronde springen in 26,70 seconden. Gerben Morsink was de beste Nederlander op de derde plaats. Hij noteerden met Colina Z een nulronde achter zijn naam en stopte de chrono na 26,71 seconden. 

Hendrik-Jan Schuttert (Stakkaire Gold) en Jane Annett (Quissini LS) vervolledigden de top vijf. 

Andere Nederlandse klasseringen kwamen van Angela van Daatselaar (Eiralda), Siebe Kramer (Nebraska de Muze Z) en Hessel Hoekstra (Helsinki VDO).

Klik hier voor alle resultaten