Leopold van Asten, Niels Tacken en Gerben Morsink schitteren in Valkenswaard

Leopold van Asten, Niels Tacken en Gerben Morsink schitteren in Valkenswaard

Voor eigen publiek heeft  Leopold van Asten van zich laten horen. In de 1.45m CSI2* rubriek sprong Van Asten met VDL Groep Iron Z op het podium. Gerben Morsink volgde in de prijzen. In de CSI4* 1.45m bleek Niels Tacken met Alexia Z op een vierde plaats de beste thuisruiter.

Leopold van Asten en de negenjarige zoon van VDL Groep Charisma, VDL Groep Iron Z moesten in de 1.45m CSI2* rubriek enkel Andres Azcarraga met Al Capone (Candillo 3) voor zich dulden. Het podium in deze proef werd afgewerkt door Jens Baackmann met onder het zadel Aglaia J (Arpeggio).

Net buiten het podium strandde Gerben Morsink met Colina Z (Ingmar) op de vierde plek. De top vijf werd afgewerkt door. Maya Aryal en My Girl (Montender 2).

Rodrigo Pessoa heer en meester op de graspiste

In de 1.45m CSI4* rubriek hield Rodrigo Pessoa de concurrentie achter zich. Samen met Chili (Consolidator) hield de voormalig Olympisch kampioen de Brit Guy Williams op minder dan een seconde achter zich. Williams volgde op het podium met Rouge de Ravel (Ultimo van ter Moude) voor Philippe Leoni en Miss Marie van 't Winnenhof (Edjaz van 't Merelsnest).

Net buiten het podium kleurde de top vijf verder Nederlands. Niels Tacken loodste zich met Alexia Z (Andiamo Z)  naar de vierde plaats terwijl Gerben Morsink de top vijf afwerkte op de rug van Carina Z (Carthino Z).

Alle uitslagen