Leonie Verberne schittert in 1.40m hoofdrubriek van de Peelbergen Pro Tour

Leonie Verberne schittert in 1.40m hoofdrubriek van de Peelbergen Pro Tour

In Kronenberg wordt deze week de PRO tour verreden. In de 1.40m hoofdrubriek op vrijdag kleurde het volledig podium Nederlands met Leonie Verberne op kop. Verberne sprong in deze rubriek op tijd naar de winst met Jack Sparrow (Zambesi).

Het paar bleef nipt onder de 58 seconden en verwees zo met 0,2 seconden verschil, Renee de Weert naar de tweede plek. De Weert volgde op het podium met Fides du Mas Garnier (Con Air) voor Tim Franssen en Gambler Z (Glasgy).

Net buiten het podium strandde Adrej Pavlovic met Jackpot (El Salvador) voor Jörg Schaffner en Max (Messenger). Net buiten de top vijf volgde Kristy Snepvangers met Millstream's Inspiration (Etoulon) foutloos op de zesde plaats.

In de 1.25m Small Grand Prix hield Louai Sad Laib de Nederlandse amazone, Nicole Mestrom achter zich. De Algerijnse springruiter, Laib sprong naar de winst met de Connor-zoon, Zarco. Op ruim één seconde verschil volgde Nicole Mestrom met Yalambi's Enrique (Vegas VDL) voor België's Jan Vlemmix en Sensation Z (Starpower).