Leon Thijssen vierde in CSI1* Grote Prijs kwalificatie

Leon Thijssen vierde in CSI1* Grote Prijs kwalificatie

In de Peelbergen begon de ochtend met een Grote Prijs kwalificatie voor de CSI1* 1m30. Daar is er een Britse overwinning voor Charlene Bastone en haar Fyberinus H (Zirocco Blue) die ze in 24.94 seconden over de eindmeet stuurde. 

Quick results:

1. Charlene Bastone - Fyberlinus H

2. Alexander Godsk - Miss Ellie

3. Lisa Candin - Jolie Fleur

Charlene bleef er de Deen Alexander Godsk voor die met Miss Ellie (Glenlivet Sebioune) in 25.93 seconden op de tweede plaats eindigde. Lisa Candin volgt dan met de BWP merrie Jolie Fleur (Contact van de Heffink) op een derde plaats met 26.09 seconden. 

Het is dan Leon Thijssen die zich als vierde mag opstellen met Grand Blanc de Villa d'Arto (Tangelo van de Zuuthoeve). Thomas Whitaker maakt het dan af met een vijfde plaats in het zadel van Peppercorn. 

Doron Kuipers zien we met Calgary nog op een negende plaats, terwijl Lars Kersten zijn Giwana naar de tiende plaats stuurde. Beide ruiters deden dat met een foutloze omloop. 

CSIYH 1* 1m35

In het 1m35 voor de zevenjarigen is er nog een vijfde plaats voor Henk Frederiks met Impan D (VDL Bubalu) en weet Arne van Heel met My Moneypenny (Messenger) naar de zesde plaats te rijden. 

Resultaten