25 prijswinnaars voor tickets Jumping Amsterdam

25 prijswinnaars voor tickets Jumping Amsterdam

Vandaag hebben wij de leuke taak om maar liefst 25 personen te verrassen met kaartjes voor Jumping Amsterdam! Massaal hebben jullie de winactie gedeeld, geliked en met veel enthousiasme op gereageerd. 

Wij mogen van Jumping Amsterdam diverse kaarten verdelen. Dat zijn 5x2 kaarten voor donderdag 23 januari (hele dag), 10x2 kaarten voor vrijdag het dag programma en 10x2 kaarten voor het avondprogramma. Op alle dagen valt er te genieten van zowel de dressuur als het springen! Op donderdag komt namelijk niemand minder dan Edward Gal in actie met zijn veelbelovende topper Glock's Total US. Vrijdag overdag staat er naast het springen ook in de ochtend de para dressuur en natuurlijk de Wereldbeker Grand Prix dressuur op het programma. In de avond ga je dan onder andere genieten van een spectaculaire show en zit je op het puntje van je stoel bij de spannende 1m50 Telegraaf Prijs , een springrubriek met barrage. 

Prijswinnaars!

Donderdag:

- Henny Leijen
- Eline Diesvelt
- Elizabeth Coenen
- Caroline Ariës
- Riekje Pomper van Brummelen

Vrijdag dag programma: (09.00 tot 17.30uur)

- Sandra Morsink Reurink
- Ed Voetee
- Rianne Voss
- Kelly de Wit
- Sabrina van Vliet
- Lidia Baars
- Lenie Oostvogels
- Hillie Hoogeveen
- Francis Verleyen
- Britt Menkehorst

Vrijdag avond programma: (18.00 tot 23.15 uur)

- Evelina Nauta 
- Pieter Sorber
- Ingrid Janssen Boelens
- Nadia Mulder
- Mirjam Lekkerkerk
- Ariadne van Munster
- Jacolien Zinger-Heeling
- Mariette Borggreve
- Gabry Noij
- Finn Boerekamp

Gefeliciteerd prijswinnaars! Jullie mogen je voor de kaarten melden via onze Facebook Messenger (PB) of via mail redactie@equnews.org. Alle kaarten worden digitaal aangeleverd. Elke prijswinnaar ontvangt 2 kaarten. De kaarten dienen uiterlijk op woensdag 22 januari te zijn geclaimd!


Kijk hier voor het programma!