Lars Kersten zorgt voor Nederlands kleur in rankingproef Lier

Lars Kersten zorgt voor Nederlands kleur in rankingproef Lier

Het Azelhof werd op zaterdag afgesloten door de 100 combinaties in de 1.45m rankingproef. Op het einde weerklonk de Brabançonne door de boxen voor Vincent Lambrecht en zijn Catwalk Harry. 

Slechts een goeie dertig ruiters slaagden erin om het 1.45m hoge parcours zonder fouten af te werken. Het doel was om daarbij ook de snelste tijd te behalen. Op de rug van Catwalk Harry (v. Verdi TN) was het Vincent Lambrecht die die eer op zich nam. Met de veertienjarige ruin schitterde hij op het hoogste schavot voor eigen publiek. Op het podium werd de tweede plaats ingevuld door Abdulrahman Alrajhi en Iniesta V (v. Zambesi TN). De Saoedi-Arabier nam deze zomer de teugels van de tienjarige KWPN'er over uit handen van Simon Delestre. De Franse Ines Joly kwam op drie met Faylinn de Fondcombe (v. Lando).

Lars zorgde eveneens voor een foutloze ronde op Boebka vh Marienshof Z (v. Balou du Rouet) en plaatste zich op twaalf. Ook Doron Kuipers deed het foutloos op I Am Codex (v. Codex One) en viel nog net binnen de prijzen met zijn 25ste plaats.

Resultaten