Kimberly Loos rijdt zich opnieuw in de kijker in De Peelbergen

Vandaag werd er al druk gesprongen in de Peelbergen, maar de twee hoofdrubrieken moesten nog gereden worden. Het ging om een 1m30 en een 1m35 rubriek.     

Het 1m35 werd gewonnen door de Nederlandse amazone Kimberly Loos. Met Katinka L (v. Vivaldi Du Seigneur) onder het zadel, sprong ze een foutloze omloop in 23,58 seconden. Hiermee bleef ze twee Duitse ruiters voor. Hubertus Dieckmann eindigde op de tweede plaats met Jenson (v. Calvaro). Ook zij bleven uit de buurt van het hout en finishten in 24,37 seconden. Carolyn Krellmann en Charleston Beaufour eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 25,91 seconden. Andrej Pavlovic (Golden Quality) en Jordy Van Massenhove (Verdiamo JVM) vervolledigden de top vijf.

In het 1m30 ging Jordy Van Massenhove met de overwinning aan de haal. Met Cica Z (v. Candilo) onder het zadel, sprong hij een foutloze omloop in 24,50 seconden. William Schreuder eindigde op de tweede plaats met Quint (v. Quintender). Zij sprongen eveneens een foutloze omloop in 24,70 seconden. Frank Brücker en Delgaro vervolledigden de top drie.

Hubertus Dieckmann eindigde op de vierde plaats met Jenson. Van Massenhove nam naast de eerste plaats ook de vijfde plaats voor zijn rekening. Hij rekende hiervoor op Kaat vd Durmstede (v. Diabeau)