Kim Emmen springt in de prijzen in CSI3* Grand Prix van St Tropez

Kim Emmen springt in de prijzen in CSI3* Grand Prix van St Tropez

De hindernissen  stonden 1.50m hoog gebouwd in de CSI3* Grote Prijs van St Tropez. Na een barrage met twaalf snelde Emanuele Gaudiano met de 9-jarige BWP'er, Nikolaj de Music naar de winst. Voor Nederland sprong Kim Emmen de top tien binnen.

Emanuele Gaudiano en de 9-jarige zoon van Kannan, Nikolaj de Music bleven net geen twee seconden voor op de Amerikaanse top amazone, Laura Kraut. De Horse Pilot-amazone volgde op het podium in het zadel van de achtjarige Bisquetta (Bisquet Balou C vd Mispelaere). Voor eigen publiek vervolledigde Pénélope Leprévost de top drie in het zadel van de 11-jarige Bingo Del Tondou (Vigo d'Arsouilles).

Net buiten het podium volgde Eduardo Pereira De Menezes met Stal Lenssens' Geavanta-C (Zambesi TN) voor Philippe Leoni met de 10-jarige BWP-merrie, Miss Marie Van 't Winnenhof (Edjaz van 't Merelsnest).

Net buiten deze top vijf plaatste Kim Emmen zich met Edgar in de prijzen. Op de rug van de 13-jarige Warrant-zoon plaatste de Nederlandse amazone zich op de negende plek.

Volledige uitslag