Kim Emmen domineert het podium onder de Spaanse zon

Kim Emmen domineert het podium onder de Spaanse zon
Bij de Sunshine Tour zet Kim Emmen haar zegereeks verder. De Nederlandse amazone scoorde vandaag de eerste en tweede plaats in de finale voor zesjarigen. Samen met de AES-ruin, Astrid'S Lad (Luidam Elite) won Emmen de rubriek. Ook bij de zevenjarigen plaatste Emmen zich op het podium.

De Nederlandse volgde zichzelf op  met de Kannan-merrie, Rockwell RC. Het paar bleef bijna vijf seconden voor op de Britse springruiter, David McPherson met de 6-jarige KWPNN-ruin, Jordi-Zavall (Zavall VDL).

Net buiten het podium volgde Jonna Ekberg met de SF-ruin, Extrem de Pontigny (Quaprice Boimargot Quincy) op de vierde plaats oor Omer Karaevli met de BWP-merrie, Obabelute-M (Nabab de Reve). Ook Dominique Hendrickx sprong in de prijzen. 

Emmen blijft scoren

Ook bij de zevenjarigen scoorde de Nederlandse amazone, Kim Emmen een podiumplaats. Proefwinst kwam op naam van Guillaume Foutrier met de 7-jarige SF-merrie, Diane de Lannay (Diamant de Semilly). Het duo was ruim één seconde sneller dan Nicolas Toro Linares met de KWPN-ruin, Ilyon Es (Gemini CL XX). Kim Emmen volgde op de derde plaats met de KWPN'er, I Love You M (Andiamo).


Alle resultaten