Kevin Jochems in top tien van 3* 1.45m van Opglabbeek

Kevin Jochems in top tien van 3* 1.45m van Opglabbeek

In het Sentower Park in Opglabbeek viel vanmiddag het doek over de CSI3* 1.45m rubriek die rechtstreeks tegen de tijd werd gereden. Onze landgenoot Kevin Jochems zette er een foutloze omloop neer die goed was voor een top tien klassering. 

Voor Egypte snelde Mouda Zeyada met Fiori LS (v. Riscal La Silla) in 65,80 seconden naar de overwinning. Hiermee was hij Gilles Thomas net te snel af. Thomas kon rekenen op Miu Miu Van Overis (v. Inshallah de Muze) om de klok te stoppen op 66,96 seconden. Michal Kazmierczak en Whoopy Boy vulden de top drie aan in 67,69 seconden. 

André Americo De Miranda (Indi 28) eindigde vierde. Przemyslaw Konopacki (Conthargos) nam genoegen met de vijfde plek. 

Kevin Jochems (Flying Jackie) eindigde op de tiende plaats. 

Nederlandse klasseringen in 3* 1.40m rubriek 

In het tweede klassement van de 3* 1.40m rubriek zorgden zowel Wout-Jan van der Schans (Haretto) als Niels Tacken (Alexia Z) voor Nederlandse klasseringen met een dertiende en veertiende plaats. 

In het tweede klassement mocht de Britse Chloe Aston de ereronde leiden. In het zadel van Melvin Vd Bisschop (v. Elvis Ter Putte) snelde ze in 30,86 seconden naar de eerste plaats. Ze werd opgevolgd door Vincent Lambrecht met Vanda Mclaren (v. Tiny Boy) met een tijd van 32,99 seconden. Michal Kazmierczak en Zirocco Air (v. VDL Zirocco Blue) finishten in 33,76 seconden derde. 

Pilar Lucrecia Cordon (Noblesse du Palis) werden vierde en verwezen hiermee Irma Karlsson (Euphoria SN) naar de vijfde plek. 

Marlou Knobben tweemaal bovenaan in 1* 1.10m proef 

In de CSI1* 1.10m rubriek verzekerde Valentine Auguin met Enjoy de Malotithe (v. Numero Uno) de overwinning met een tijd van 61,04 seconden. Marlou Knobben volgde op twee met Discover (v. Zacharov) een tijd van 65,48 seconden. Ook de derde plaats was voor Marlou Knobben. Daarvoor kon ze rekenen op Djazz (v. Vleut). 

Floor Janssen (Ici d'Or van de Klothoef) reed naar de vierde plek. Giel Vangeebergen (Gazelle) volgde haar op op de vijfde plaats. 

Tot slot wisten Niels Tacken (Camila Totalis Z) en Jort Knobben (Lord Blue) zich nog te klasseren in de CSI1* 1.20m proef. 

Klik hier voor de resultaten.