Kevin Jochems en Cool Lady bovenaan in kwalificatieproef Frankfurt

Kevin Jochems en Cool Lady bovenaan in kwalificatieproef Frankfurt

Op Duitse bodem is de 'Internationales Festhallen Reitturnier' volop aan de gang. Kevin Jochems heeft z'n start in Frankfurt alvast niet gemist en bracht in de kwalificatie van de Youngster Tour Cool Lady naar de top vijf. 

Deze rubriek was voor 6- en 7-jarige paarden ingericht. Jochems kwam aan de start op de 7-jarige Cool Lady, een dochter van Colman uit de fokkerij van Burghoff. Het duo liet al het hout onaangeroerd en kreeg de vierde plek toegewezen. 

Het podium bestond uitsluitend uit plaatselijke combinaties. Marvin Jüngel had de beste 7-jarige onder het zadel en had 2,5s voorsprong met Clou 39 (Casall, fokker: Nicole Struve). Felix Hassmann achtervolgde op twee met Vithargos W.Z. (Vivant van de Heffinck, fokker: Gestüt Lewitz). De top drie werd afgewerkt door Marcel Schneider en Chucky PS (Chacoon Blue), eveneens een fokproduct van bij Gestüt Lewitz. De beste zesjarige kwam op tien. Daar stond Kathrin Müller met Russel van 't Zorgvliet, een BWP ruin van Flipper d'Elle gefokt door Andre Braeckevelt.

Resultaten


F. ©: Jenna Hänninen