Equestrian-auctions brengt de toekomst van de springsport binnen handbereik deze feestdagen!

Equestrian-auctions brengt de toekomst van de springsport binnen handbereik deze feestdagen!

De magie van de springsport komt tot leven met Equestrian-auctions.com, waar de toekomst zich ontvouwt in een schitterende collectie. Van veelbelovende jonge sterren tot exclusieve embryo's – maak je klaar om 2023 op een spectaculaire manier af te sluiten!

Zet koers naar succes met Dreamliner JT Z, een veelbelovende 2-jarige merrie van Defender VDS Z, nauw verwant aan de bekende Hardrock Z. Een waar fenomeen in wording die klaarstaat om de Grand Prix-wereld te veroveren.Of laat je betoveren door de veelzijdige 3-jarige hengst, Ortez van de Oude Heihoef. Deze zoon van O’Neill van ‘t Eigenlo belichaamt de kracht en gratie van een echte hengst en belooft een opmerkelijke toekomst in de springsport.

Een opkomende ster, Eliott VDR Z, is het trotse product van Ermitage Kalone. Deze 3-jarige hengst komt uit een competitieve moederlijn en belooft grootse prestaties in de ring. Misschien durf je een (beredeneerd) gokje te wagen en laat je jouw sportieve toekomst uitkomen met onze selectie ingeplante embryo's. Ontdek het zeldzame embryo van Chacfly uit Inathina van ‘t Ruytershof, verwant aan Worldcup-winnaar Messi van ‘t Ruytershof, Luna Van ‘t Ruytershof en Messi Van ‘t Ruytershof. Gegarandeerd succes in de sportwereld!


Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van de toekomst van de springsport! Verken de volledige collectie op www.equestrian-auctions.com. De online veiling vindt plaats van 16 tot 18 december.

Registreet je GRATIS en maak je klaar om mee te bieden op deze veelbelovende toekomstige sterren en exclusieve embryo's.