Jur Vrieling sterk van start in eerste ronde van GCL Rome

Jur Vrieling sterk van start in eerste ronde van GCL Rome

In Rome werd zojuist de eerste omloop van de Global Champions League verreden. Bij de teams won Madrid in Motion, individueel was het Omer Karaevli. Ook Jur Vrieling deed er een goede zaak met een tiende plaats. 

De winst was voor Omer Karaevli. Hij bleef met Avant Toi (v. Flyinge Quite Easy 958) 5 honderdsten voor op achtervolger Daniel Deusser. De Duitser kwam er aan de start met Jasmien vd Bisschop (v. Larino). Een derde plek was weggelegd voor Kenny Darragh, hij sprong met Volnay du Boisdeville (v. Winningmood) naar de laatste blok van het podium. 

Jos Verlooy reed de 11jarige BWP'er Luciano van het Geinsteinde (v. Quinn van de Heffinck) naar een plek net buiten het podium. Afsluiten deed de top vijf met amazone Nina Mallevaey en Crack d'La Rousserie (v. Caprice Boimargot Quincy). 

Nederlander Jur Vrieling kon op Comme-Laude W (v. Comme Il Faut 5) rekenen om een goede eerste ronde af te leveren die beloond werd met een tiende plaats.

Alle resultaten van de individuele ranking

In de teamcompetitie gaat Madrid in Motion aan de leiding, met ruiters Angelica A. Zanotelli met Kalinka van de Nachtegaele (v. Epleaser van 't Heike) en Mark McAuley met GRS Lady Amaro (v. Amaretto d Arco). Op de tweede plaats komen voorlopig Rome Gladiators, waar Beth Underhill met Nikka Vd Bisschop (v. Emerol NOP) en Nina Mallevaey met Crack d'La Rousserie. Stockholm Hearts nemen tijdelijk positie drie voor hun rekening, waarvoor de combinaties Lillie Keenan met Argan de Beliard (v. Mylord Carthago) en Peder Fredricson met H&M Christian K (v. Namelus R) hun beste beentje voorzetten. 

De voorlopige tussenstand van de teamcompetitie vind je hier