Julia van der Heijden presteert sterk in jonge paarden Arezzo

Julia van der Heijden presteert sterk in jonge paarden Arezzo

Tussen een sterk deelnemersveld in de proef voor 6-jarige springtalenten veroverde Julia van der Heijden een schitterende derde plaats en was daarmee de beste Nederlandse combinatie. In de 5-jarige paarden rubriek sprong ze dubbel foutloos met Cai Z (v. Comthago VDL).

Tussen 36 combinaties reed Julia van der Heijden in het zadel van Sjors D Z (v. Scotch On Ice Z) naar een derde plaats in een tijd van 31,74 seconden. Proefwinst ging naar de Italiaan Nicolo' Russello en Mr Chacco (v. Messenger) in een tijd van 30.57 seconden. Hij was 47 honderdste sneller dan de KWPN'er Manchester (vHarley) met in het zadel de Macedoniër Luka Zaloznik. Jessica Burke werd vierde en zadelde Romelus de Muze (v. Bamako de Muze). De top vijf werd vervolledigd door Luca Coata en Castor Boy (V. Exelero 2).

Roosje Brouwer kwam als tweede Nederlandse combinatie aan de start met onder het zadel Monamour (v. Heart Touch). Zij kreeg één springfout op haar naam en strandde zo op 23.

Zevenjarige paarden

Wat later kwamen de zevenjarige paarden in actie, waar Roosje Brouwer en Amber Fijen zich in de top tien konden plaatsen. In het zadel van Lotus (v. George Z) werd Brouwer negende gevolgd door Fijen op Quintus Vdk (v. Echo Van T Spieveld). 


Bekijk hier de resultaten