Johnny Pals en Peter Bulthuis scoren in 3* Vilamoura

Johnny Pals en Peter Bulthuis scoren in 3* Vilamoura

In Vilamoura zijn de Nederlanders aan een goede passage bezig. In de 3* rubriek sprong Johnny Pals naar de top vijf over 1.40m maar ook in de 1.10m rubriek scoorde Pals. Peter Bulthuis zorgde voor het beste Nederlandse resultaat over 1.20m. Pals sloot zijn dag af in de top tien van de hoofdrubriek

Met ruim zestig deelnemers in de rubriek over 1.40m wist Johnny Pals een plek in de top vijf te bemachtigen. Op Happy Linda (v. Eldorado vd Zeshoek) werd de Nederlander vierde. De Franse Julien Gonin was met Abc Private Jet (v. Je T'Aime Flamenco) niet te kloppen en bleef voor op Duarte Seabra met Maximus van de Kooldries (v. Last Man Standing).

In de 1* rubriek was er nog net een plek in de top tien voor Pals. Met Rabanna Obolensky N (v. Windows vh Costersveld) werd hij nog eens tiende. De winst was voor de Britse Robyn Reilly op First Colt (v. Coltaire Z). 

Pals sloot zijn dag in het Portugese Vilamoura af in de top tien van de hoofdrubriek. Over 1.45m was zijn ronde op Zarkava Hero Z (v. Zandor Z) goed voor de negende plaats. Het was opnieuw een Britse combinatie die won, met Adrian Speight en Millfield Baloney (v. Balou du Rouet) op één. 

Peter Bulthuis zorgde ook voor een Nederlands topresultaat en werd met Panama de Vy Z (v. Peppermill) vijfde in de 3* rubriek over 1.20m. Daar ging de winst eveneens naar Groot Brittanië en kwam op naam van Anna Beck met Berlin's Chapter.

Bekijk hier alle resultaten