John Steeghs scoort in Grote Prijs Asten

John Steeghs scoort in Grote Prijs Asten

Afgelopen weekend verzamelden heel wat nationale ruiters in Asten. In de Grote Prijs duldde John Steeghs geen concurrentie en schreef de 10.000 euro gedoteerde rubriek op naam.

In de Grote Prijs van Asten wist John Steeghs afgelopen weekend uit te blinken. Er was tijdens het concours door ruiters, voor ruiters festival een prijzenpot van 10.000 euro voor de combinaties aan de start van de Grand Prix.

Samen met Gomez (Eldorado van de Zeshoek) hield Steeghs de concurrentie achter zich na een barrage met elf. Op net geen seconde verschil volgde Max Van de Poll met de dochter van Copin van de Broy, Copina. De Belgische amazone, Ines Van den Bosch, vervolledigde de top drie.

Van den Bosch volgde met haar vertrouwde Vedette (Guidam's Willow) voor Eric Van der Vleuten met Icarronne-S (Carrerra VDL). Voor eigen publiek vervolledigde Pam Nieuwenhuis de top vijf met onder het zadel Farmer's Apple (Winningmood).

Britt Schaper en Bokito van de Woestenheide winnen Youngster Tour

In de Youngster Tour Grand Prix was er geen houden aan Britt Schaper met Bokito van de Woestenheide (Brandsau). Ines Van den Bosch volgde met haar moeder's gefokte, Chacca Khaan Z (Cornet Obolensky). De derde trede in de finale van de Youngster Tour kwam op naam van Niels Jonkers met Noah (Highway TN).