The Collection Auction is terug met haar vierde editie en... beter dan ooit!

The Collection Auction is terug met haar vierde editie en... beter dan ooit!

The Collection maakte in 2020 wereldwijd naam door als eerste grote online veiling midden in een wereldwijde pandemie te worden georganiseerd. 

Terwijl het wat Covid betreft de goede kant op is gegaan, is de wens om een uitzonderlijke veiling te blijven alleen maar sterker geworden.

Het Collection team is een combinatie van Milestone Farm (Carlos Pinto en zijn vrouw Willemijn Poels) met ST Stables (Steve Tinti). Samen hebben zij meer dan 35 jaar expertise in de paardenhandel. Het is een understatement om te zeggen dat ze erg goed zijn in het samenstellen van een catalogus die voldoet aan de eisen van een steeds veeleisender markt. En hoewel de lat hoog was gelegd met de kwaliteit van de eerste drie edities, is het team er opnieuw in geslaagd de grenzen te verleggen en een nieuwe, uitzonderlijke catalogus samen te stellen.

"Het is duidelijk dat het vinden van paarden van deze kwaliteit elke keer weer een uitdaging is. Maar het is ons werk en we doen er alles aan om ons doel te bereiken en onszelf zo mogelijk te overtreffen. Dat is, denk ik hetgeen wat ook voor deze vierde editie van The Collection Auction weer gelukt is," onthult Carlos Pinto.


Onder de geselecteerde paarden bevinden zich onder andere Messtender (Messenger x Nintender), een 7-jarige ruin, die zich presenteert met een indrukwekkende reeks foutloze rondes op zijn naam. Ook de 6-jarige merrie Quila Blue (Qualdandro x Chacco Blue x Sandro Boy), die al heel wat internationale podiumplaatsen in de wacht sleepte, of Marchella TW (Hickstead White x Zirocco Blue VDL x Quidam de Revel), die schittert in alle wedstrijden voor jonge paarden waaraan ze heeft deelgenomen, maken deel uit van deze collectie. Eén ding staat alvast in de sterren geschreven: deze worden worden in de toekomst ongetwijfeld succesvol.   En hetzelfde kan gezegd worden van de dertien andere paarden in deze veiling.

Een complete en uitzonderlijke catalogus van 16 paarden, waarvan vele hun kwaliteiten al hebben getoond in het internationale circuit of bij de jonge paarden. "Wat mij betreft, zijn veel van de paarden in deze veiling voorbestemd om ooit op Grand Prix-niveau te springen. Ze hebben allemaal hun grote atletische vaardigheden en een geweldige mentaliteit voor de sport al getoond," voegt Steve Tinti eraan toe. "Het gaat allemaal om de details, de resultaten en het talent. Met een indrukwekkende catalogus van 16 jonge Grand Prix-kandidaten, internationaal gerenommeerde springpaarden en hunters, hebben we de hoge normen die we in de eerste edities van The Collection hebben gesteld opnieuw overtroffen!" Het team achter The Collection heeft er alle vertrouwen in.

Sinds de eerste editie van The Collection Auction hebben de hunters van zich laten horen. Willemijn Poels wil het publiek van The Collection altijd de meest getalenteerde hunterprospects voorschotelen, en dat is ook dit jaar het geval. Voor het eerst presenteert The Collection een pony in haar catalogus. "Coco Chanel is meer dan alleen een pony. Ze is een blikvanger in elk aspect van haar kleur, beweging en techniek", aldus Willemijn. Een echt juweeltje dat voorbestemd is om te schitteren.

De Collection Auction is niet zomaar een online veiling. "Het idee is om naast de paarden in de catalogus een unieke service aan te bieden, bijvoorbeeld door op verzoek het transport van de aangekochte paarden naar hun nieuwe stal te organiseren," voegt Carlos Pinto toe. "We willen dat kopers in alle vertrouwen hun keuze kunnen maken en daarvoor bieden we hen de beste garanties op de gepresenteerde paarden met bijvoorbeeld röntgenfoto's en veterinaire rapporten die in alle transparantie kunnen worden geraadpleegd."

Bezoek de website van The Collection om de catalogus van 2023 te bekijken. Volledige video's, bloedlijnen en veterinaire rapporten kunnen hier ook teruggevonden woerden. Meedoen aan The Collection als koper is eenvoudig, het enige wat je moet doen, is op voorhand registreren op de website. Op de website zijn ook alle richtlijnen en hulp te vinden, voor een optimale ervaring op The Collection Auction. De vierde editie van The Collection brengt u een stap dichter bij uw dromen.

The Collection Auction van 27 tot 29 mei 2023

www.thecollection-auction.com

 

Contact:

Carlos Pinto +31 6 18 20 66 11

Willemijn Poels +32 6 232 27 595

Steve Tinti +32 0 483 71 60 27