Zwitsers domineren de avondrubriek in Roeser

Zwitsers domineren de avondrubriek in Roeser
In Roeser werd de dag vandaag afgesloten met een spannende 1.50m rubriek die werd gedomineerd door de Zwitsers. De driesterrenwedstrijd van Roeser kende vandaag zijn winnaar in Martina Meroni die hier met Rock de Vains (v. Robin II Z) een mooie foutloze ronde wist neer te zetten met een tijd van 39.37 seconden.

De barrage kende slechts vier deelnemers waarvan enkel Merino foutloos wist te blijven. De Marrokaan Samy Colman verliet zijn barrage ronde namelijk met vier strafpunten in het zadel van de achtjarige Vivaldi du Crann met wie hij een tijd neerzette van 39.81 seconden. De Zwitser Edwin Smits moest het stellen met 10 strafpunten in de barrage en werd zo met Dandiego B Z (v. Dutch Capitol) derde in 53.23 seconden.

Zijn landgenoot Philipp Züger besloot zich terug te trekken met zijn Casanova F Z (v. Clinton) waardoor hij op een vierde plaats eindigde. Als vijfde vinden we John Whitaker die zijn Crumley (v. Cassus) net niet naar de barrage wist te rijden. Met 1 strafpunt voor tijd verlieten ze de eerste ronde in 79.11 seconden.

 

Klik hier voor alle resultaten